onsdag 4 februari 2009

The show must go on!


Under hösten 2008 påbörjade vi en spännande resa, "Sexy back" dök upp i våra liv! Fort som skenan på isen var vi i full gång med produktionen av vårt nya annorlunda, livfulla, (får man säga sexiga?) och härliga program!
Att få alla släppa loss var inte helt enkelt i början, men med rätt stämning kan man få vem som helst svänga på höfterna och göra en kaxig catwalk. Ju mer träning ju bättre blev det, benmusklerna fick jobba en hel del i alla knäböj som upprepades lite här och var. Äntligen fick vi även användning för korvens berömda poes, som kallas just "Korven". (kan tyvärr inte nämna några namn på upphavaren utav den, men om vi säger 4 sekunder, underbart är..................)


Efter mycket stretching, knäböj och catwalk träning började programmet ta sin form, det utspelar sig på gatan, två gäng i ständig kamp om att vara snyggast, bäst och vackrast, att helt enkelt äga. Klädvalet blev lättklätt, korta hotpants och korta glittriga paljett toppar kombinerat med en hård sminkning och ruffsigt hår. Produktionen var nu så gott som klar!
Vi började våran turne i Axa sport center i pausen utav en match, musiken spelades lågt och publiken var alldeles för beige och tråkig, men vi hade roligt iallafall och det var ju det ända viktiga! Vi avslutade sedan våran, något korta, men spännande turné i Gnesta ishall då GIK´s A-lag spelade match, mindre arena, högre volym, stämningen vart bättre och vi hade fortfarande underbart roligt!
Efter en sådan höst, att till och med fått åka på en turné och visat vad ssk's konståkning går för så finns det bara en sak att säga:



THE SHOW MUST GO ON!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar