söndag 10 maj 2009

HAS

En gång för alla ska vi nu förklara begreppet HAS.
En gång i tiden fanns det 3 spelare i ssk som betydde något alldeles speciellt för ssk's unga konståkningstjejer. Den förstnämnde H= var spelaren som oftasr sköt från blå och aldrig träffade mål, han flyttade sedan uppåt i landet för att vänta på sin käraste, under tiden hann han med andra små utflyketr som inte var lika populära. Houkko.
Den 2:a mannen A (småpojken) har nu vuxit till en riktig man och tagit en plats i Världens bästa hockeyliga. Han har tillsammans med en av våra tjejer möblerat en lägenhet. Han är mest känd för sitt gröna hår ovh sitt blåa tandskydd=Anze.
Den sista men kanske viktigaste av dom alla S. Han hade allt. Han gick i trappor som en pingvin som senare blev en hitt bland ssk's konståkningstjejer, han var bra på bilrace, och vi fick till och med en skymt av honom på en konståkningstävling i Linköping=Stana

En vacker dag för ca 1,5 år sedan ville två sparrisar namnge en piruett efter dessa viktiga och minnesvärda personner och kallade då denna vackra piruett HoukkoAnzeStana=HAS. Vi är mycket stolta över att SSK's Konståkning Kommit på denna piruettposition. Tack Joe och Nathan (Jessica och Nathalie).

2 kommentarer: